Jy benodig:
2 kg groen
veselperskes
1 Kwart
koppie suiker
2 teelepels
sout
1 teelepel
komein saad
2 teelepels
kardamon sade
1 teelepel papawer
saad
1 teelepel
fyn rooi chillie poeier
Kwart
teelepel mostert
Twee
koppies goeie olyfolie
So maak mens:
Was
veselperskes en droog liggies. Sny met skil in fyn skywe van ongeveer 4 mm dik
Maak sade fynerig in ‘n vysel.
Plaas die
veselperske in ‘n glasbak in erg gesoute water en los vir een uur daarin.
Dreineer en laat op papier handdoek effe afdroog.
Meng alles
in ‘n glasbak. Plaas in vlekvrye staal kastrol en laat tot dit begin prut.
Sodra dit
begin prut, verwyder van stoof en bottel in skoon bottels.
Seël die bottels en laat staan vir ten minste een week.
NASKRIF:
Hierdie besending veselperskes was ietwat te ryp en dus is die resultaat 'n bietjie soeter.
NASKRIF:
Hierdie besending veselperskes was ietwat te ryp en dus is die resultaat 'n bietjie soeter.
No comments:
Post a Comment