Thursday, January 24, 2013

Murgpampoentjie as bykos

Vir diegene wat hou van "geurige" kos. Maak 'n kerriesouspasta aan:
  • Opgehoopte eetlepel matige kerriepoeier
  • Knippie sout - verkieslik Ina Paarman se seesout
  • Teelepel gedroogde pietersielie
  • Opgehoopte teelepel knoffel
  • Eetlepel olyfolie
Roer al die bestandele in een koffiebeker koue water en laat stadig op die stoof warm word. Roer gedurig.

Intussen moet jy die tien murgpampientjies in plat skywe oor die lengte sny

Sodra jou sousmengsel kook en begin romerig raak sit die stoofplaat af, roer die rou murgpampoentjies in die room in, sit 'n digte deksel op die pan en los dit totdat jy bedien.
Dit moet nie langer as 30 minute staan nie ander raak die murgpampoentjies te sag. Dit moet krakerig wees.
Hierdie dis is genoeg vir vier mense.

No comments:

Post a Comment