Wednesday, February 20, 2013

Op die tema van Spaghetti bolonaise

Ons was lus vir spaghetti bolognaise - maar sonder vleis en spaghetti:
Toe maak ons 'n groente soort vleislose bolognaise
Jy benodig:

  • 2 Groen soet rissies
  • Twee wortels
  • Vier murgpampoentjies
  • Ses blare spinasie
  • Een blikkie tamatie en ui
  • Een ui
  • Vars basiliekruid - een vol stammetjie
  • Knippie rooi peper
  • Ina Paarman Chili en knoffel-halwe teelepel
  • Een blokkie hoender ekstrak
  • Olyfolie-eetlepel
  • Komyn- knippie
  • Knippie paprika

So maak jy dit-
Kap al die groente fyn
Plaas groenrissies in 'n pan met water en die olyfolie - kook stadig tot sag vir so 5 minute
Voeg die verkrummelde blokkie hoender ekstrak en gekapte groente by
Voeg dan al die speserye by behalwe die basilie kruid
Laat prut op stoof vir 10 minute
Kap basiliekruid tot baie klein stukkies en voeg by net voor jy opskep
Bedien op penne pasta en as jy wil meng jogurt in na jy opgeskep het.

No comments:

Post a Comment